Opširnije o smještaju

Hotel raspolaže sa 12 modernih dvokrevetnih soba, od kojih je određen broj soba sa bračnim krevetom, dok su u ostalim sobama po dva odvojena kreveta. Sve sobe su opremljene sa mini barom, LED TV-om i kablovskom televizijom, klima uređajima, telefonom, WiFi internetom, te je naravno u sklopu svake sobe kupatilo sa opremljenom tuš kabinom sa cjelokupnom potrebnom higijenskom opremom poput šampona, sapuna, peškira… Posvećuje se posebna pažnja održavanju higijene, te se upravo iz tog razloga svakodnevno mijenjaju posteljina i peškiri. Hotel raspolaže i sa room service uslugom, te se gosti hotela mogu u bilo koje doba dana i noći poslužiti istom.

DVOKREVETNE SOBE(bračni krevet)
Ovakve sobe su pretežno namijenjene parovima koji žele da uživaju u potpunom miru, tišini te intimnoj atmosferi koju pruža šarmantni ambijent sobe. U svim našim dvokrevetnim sobama sa bračnim krevetom moći ćete se koristiti kupatilom koje je u sklopu sobe, a koje je opremljeno svim potrebnim dodacima poput peškira, sapuna, šampona… Mini bar, LED TV sa kablovskom televizijom, klima uređaj, WiFi internet i telefon su samo neke od pogodnosti koje su u sklopu cijene, a utječu na što potpuniji ugođaj naših gostiju. U cijenu je uključen doručak.

DVOKREVETNE SOBE(sa odvojenim krevetima)
Ovaj tip sobe idealan je za dvije osobe koje žele uživati u mirnoj i opuštenoj atmosferi prije nego se upoznaju sa čarima glavnog grada Bosne i Hercegovine. Prednost ovakve sobe je u tome što naši gosti i dalje imaju odvojeni, zasebni prostor. U svim našim sobama moći ćete se koristiti kupatilom koje je u sklopu sobe, a koje je opremljeno svim potrebnim dodacima poput peškira, sapuna, šampona… Mini bar, LED TV sa kablovskom televizijom, klima uređaj, WiFi internet i telefon su samo neke od pogodnosti koje su u sklopu cijene, a utječu na što potpuniji ugođaj naših gostiju. U cijenu je uključen doručak.